Multamesta-logo-iso

Laadukasta multaa ja mursketta Keski-Suomesta. 

Soita 0500 635 217  Lähetä viesti

Multamesta-logo-iso

Maa-ainekset, mullat ja maanrakennuspalvelut

Soita 0500 635 217 Lähetä viesti

Maa-ainekset ja maansiirtopalvelut joustavasti Jyväskylän alueella

Multamesta Oy on luotettava ja monipuolinen maanrakennus- ja kuljetusalan perheyritys Laukaasta. Olemme palvelleet asiakkaitamme ammattitaidolla ja korkealaatuisilla tuotteillamme jo 20 vuoden ajan. Sijaitsemme aivan Jyväskylän ja Laukaan rajalla, vain reilun 10 minuutin ajomatkan päässä kummankin keskustasta.

"Meidän pihasuunnittelumme vahvuutena on yli 20 vuoden kokemus pihojen rakentamisesta. Olemme nähneet hyviä ja huonoja maa-aineksia. Ymmärrämme mitä pihan toteuttaminen yhteistyökumppaneilta vaatii."

- Viherrys Heinonen Oy

Tilaa maa-ainekset meiltä kuljetettuna tai noudettuna.

Nopeaa, joustavaa ja kustannustehokasta. Logistiikan hallinta kuuluu hintaan. Tuotamme maa-aineksen itse ja vastaamme sen laadukkuudesta. Myymme ainesta myös muille toimittajille.

Palvelut

Pitkällä kokemuksellamme ja ammattitaidollamme olemme luotettava kumppani kaikenlaisissa maa-ainekseen, tontteihin, pihoihin ja puustoon liittyvissä tarpeissa niin yritys- kuin kotitalousasiakkaille.

Rakentajan
urakkapalvelu

Tutustu ja tilaa

Meiltä saat joustavasti ja asiantuntemuksella mm. maa-ainesarviot, massanvaihdot sekä kustannuksia säästävän logistiikan.

Tontit ja
piha-alueet

Pyydä tarjous!

Multamestalta saat ammattiapua piharemontteihin kun työn alla ovat esim. salaojat, maan muokkaukset, nurmikot tai tonttien kaadot.

Nouto-
ja toimitusehdot

Toimitusehtomme

Kanssamme sovit joustavasti tarpeisiisi parhaiten sopivat nouto- ja toimitustavat niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaana.

Kuljetuspalvelut ja
varastotilojen vuokraus

Pyydä tarjous!

Voit pyytää tarjouksen myös pelkästä kuljetuspalvelusta. Lisäksi vuokraamme majoitus- ja talvisäilytystiloja Äijäparkin puolella.

Tienrakennus
ja -hoito

Tutustu ja tilaa

Teemme tonteille tarvittavat tienperustukset maa-aineksineen. Talvisin voit lisäksi tilata Multamestalta aurauspalveluita.

Metsä- ja harvennus

Tutustu ja tilaa

Poistamme pienpuustoa tonteilta ja teidenvarsilta energiakouran avulla erityisesti talvisin. Meiltä löytyy myös moto isompien puiden kaatamiseen.

Multamesta Oy

Multamesta Oy on laukaalainen perheyritys, jolla on jo kahdenkymmenen vuoden kokemus kuljetus- ja maanrakennusalalta. Vuonna 1999 perustettu Multamesta Oy työllistää tällä hetkellä vakituisesti 6 henkilöä.

Multamesta   Yhteystiedot