Munkkiniemen Hammaslääkärit tiedottaa:

Palvelemme teitä kaikkina arkipäivinä alkaen kello 8.
Muutamana päivänä viikossa olemme paikalla aina klo 19 saakka, muina päivinä klo 16 saakka.
Ilta-ajat löytyvät netistä tai soittamalla.

Tulethan vastaanotolle vain terveenä.


Munkkiniemen Hammaslääkärit on yksityinen hammaslääkäriasema, joka on palvellut asiakkaitaan Munkkiniemen Puistotiellä jo vuodesta 1987. Potilaan kuunteleminen ja hoitaminen kokonaisuutena ovat meille tärkeimmät asiat. Tervetuloa palveltavaksi!

Suu on oleellinen osa ihmistä. Siellä tapahtuvat monet elintärkeät toiminnot, kuten syöminen ja puhuminen. Huolellinen suun terveydentilan tarkastus ja hyvä hoitosuunnitelma ovat meille itsestäänselvyyksiä.

isabela-kronemberger-782696-unsplash.jpg

Yksityinen hammaslääkäriasema palveluksessasi

Yksityisenä hammaslääkäriasemana harkitsemme ja päätämme itse mm. aukioloaikamme ja materiaalimme. Myös kustannukset pysyvät kurissa, kun raskaita hallintosysteemejä ei ole.

Munkkiniemi hammaslaakari.jpg

joustavaa ja yksilöllistä palvelua koko perheelle

Hoidamme vankalla kokemuksella kaikenikäisten suut. Meillä maksat niistä toimenpiteistä, joita teemme. Tule käymään, niin kartoitetaan suuhun katsomalla mitä on tehtävä ja mitä se voisi maksaa. Toimistomaksua, tutkimus- tai päivystyslisää emme peri.

hammas_ja_porkkana.jpg

Terve suu on pääasia

Säännölliset tarkastukset varmistavat, että tiedämme suusi tilanteen. Opetamme sinua tekemään itse suusi terveyden eteen sen, mikä on mahdollista kotona. Näin pystytään yleensä välttämään isot yllätykset.