Korjaamme ja ennaltaehkäisemme

Kokonais­valtaista palvelua kodin vahinko­tilanteisiin

Ota yhteyttä ›

RAKENNEKUIVAUS »

Lue lisää ›

Kartoitus ja kuvaus »

Lue lisää ›

Remontti­palvelut »

Lue lisää ›

Satakunnan Rakennekuivaus Oy

Satakunnan Rakennekuivaus Oy on Porissa vuonna 2005 alkunsa saanut yritys, jonka perustajilla on vuosikymmenten kokemus alalta. Palvelemme koko Satakunnan alueella aina saaristoa myöten, ja asiakaskuntamme koostuu muun muassa kuluttajista yrityksistä, taloyhtiöistä ja isännöintitoimistoista. 

Vauriokartoituksesta huoneistoremonttiin

Olemme erikoistuneet kodin vahinkotilanteiden korjaamiseen ja ennaltaehkäisyyn. Saat saman katon alta kaikki palvelut, joilla tilasta tai asunnosta tulee jälleen uudenveroinen. Teemme kartoituksen, jonka perusteella sitten ryhdymme toimenpiteisiin. Mikäli rakenteet tulee uusia, toteutamme vaativatkin huoneisto- ja märkätilaremontit. 

Ongelmakohtien selvitys estää vahinkoja 

Toinen puoli toimintaamme on piilevien riskien minimointi: asunnon tai kiinteistön kuntotutkimukset paljastavat mahdolliset ongelmakohdat. Tarjoamme erilaisia kartoituspalveluita, kuten kosteuskartoituksia, asbestikartoituksia, sekä lämpökamerakuvauksia. Meiltä saat myös asuntokaupan yhteydessä tehtävät kartoitukset ja kuvaukset, jotka suojaavat sekä myyjää että ostajaa. 

Laaja kumppanuusverkostomme takaa, että saat kaikki palvelut meiltä tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä ›

Monipuoliset palvelut

Olipa kohteesi suuri tai pieni, ota meihin yhteyttä. Olemme erikoistuneet remontoimaan vaativia kohteita ja saneeraamaan vahinkoja kohdanneet asunnot nopealla aikataululla takaisin asuttavaan kuntoon.

Palveluitamme ovat mm:

Lähetä meille tarjouspyyntö tai soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ›

Turvallinen kumppani kartoitukseen, remontointiin ja rakentamiseen

Yrityksemme kuuluu Tilaajavastuulain piiriin. Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys, minkä lisäksi kuulumme Suomen JVT- ja kuivausliikkeiden liitto Ry:n. Meiltä löytyy tarvittavat luvat ja sertifikaatit märkien tilojen parissa työskentelyyn.

Olemme luotettava ja suoraselkäinen paikallinen ja kotimainen toimija. Kouluttaudumme jatkuvasti alalla erilaisten pätevöitymis- sekä sertifikaatikoulutusten muodossa.

Ketterän perheyrityksemme ehdottomia valtteja ovat lyhyet toimitusajat ja aikataulussa pysyminen. Olemme erittäin joustavia ja tulemme paikan päälle heti, kun tarvitset apua. Meillä on pätevät mittaajat ja luotettavat kartoittajat. Olemme erittäin kustannustehokas kumppani kaikenlaisissa korjausrakentamisen ja kartoituksen tarpeissa. 

Ota yhteyttä ›

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?

Asuntokaupan yhteydessä suosittelemme aina kattavaa asunnon kosteuskartoitusta, sillä se on sekä myyjän että ostajan etu. Teemme kosteusmittauksia ja -kartoituksia niin koteihin kuin esimerkiksi yrityskiinteistöihinkin.

Lue lisää ›

Huoneistoremontit joka kohteeseen

Onnettomuudessa piilee myös mahdollisuus: esimerkiksi vesivahingon jälkeen tila tai huoneisto voidaan uudistaa toiveidenne mukaisesti. Toteutamme laajemmatkin huoneistoremontit sekä sauna- ja kylpyhuoneremontit vahinkosaneerauksen yhteydessä tai muussa uusimistarpeessa vuosikymmenien kokemuksella. 

Lue lisää ›

 

 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita