TRANS HÄRMÄ OY

Jämpti ja luotettava kuljetusyritys kaikkiin kuljetustarpeisiin

Kuljetusliike Trans Härmä erottuu kilpailijoista paitsi autojen persoonallisella ulkoasulla, myös palvelulla. Pohjalainen yritteliäisyys ja jämptiys ovat meille arvoja, jotka näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Kuljetuksia vuosikymmenten kokemuksella Suomessa ja Ruotsissa

Liity mukaan Trans Härmän Facebook-ryhmään

KALUSTO

Kuljetusliike Trans Härmä on vuonna 1998 perustettu perheyritys. Aluksi toimialueena oli Suomi ja kalustona yksi täysperävaunullinen yhdistelmä. Vuosien saatossa toiminta on kasvanut ja yritys toimii valtakunnallisesti koko Suomessa sekä Ruotsin alueella. Kuljetusliike Trans Härmän kalusto erottuu liikenteessä autoissa olevien persoonallisten maalausfiguurien ansiosta. Yrityksen kalustoa huolletaan säännöllisesti ja päivitetään jatkuvasti, joten kalusto on aina ajan tasalla. 

Lue lisää

Ammattitaitoiset kuljetukset laidasta laitaan koko maassa

Trans Härmä kuljettaa paljon ylihärmäläisten ja pohjalaisten tehtaiden tuotteita ympäri Suomen sekä Ruotsin. Täältä löydät tarkemmin tietoa yhteistyökumppaneistamme.


Sopimuskuljetusten lisäksi teemme mm. pikakuljetuksia, traktoriurakointia, maatalouskoneiden kuljetuksia sekä kappaletavarakuljetuksia. Meiltä onnistuvat myös trukkipalvelut.

Share by: