MakuPata

Ma - Pe klo 10:30 - 13:30 (14:00)

Valmistamme ruoat tuoreista raaka- aineista ravintolan omassa keittiössä.

Lounaspöytään sisältyvät: runsas salaattipöytä, päivittäin vaihtuvat lämpimät ruuat, itse leivottua leipää, ruokajuomat, kahvi ja tee sekä jälkiruoka.

Maanantai 25.3.

Savulohipastaa (L)

Lihapullia (m,g)

-yrttistä tomaatatattikastiketta (m,g)

Perunamuusia (l,g)

Paahdettua paprikaa ja kesäkurpitsaa (m,g)

Ananasrahkaa (l,g)

Tiistai 26.3.

Kreikkalaista salaattia (l,g)

Nyhtöpossua "bbq" (m,g)

-barbequemajononeesi (m,g)

Lohkoperunoita (m,g)

Kasviksia rakuunalla maustettuna (m,g)

Mustikkapiirakkaa (L) ja vaniljakermaa (l,g)

Keskiviikko 27.3.

Kermaista lohikeittoa (L, G)

Kanaa juustokastikeella (l,g)

Makkaralajitelma

-minibradfusteja

-grillimakkaraa

-ryynimakkaraa

Porkkana-kaalipaistos (l,g)

Paistettuja perunoita (l,g)

Omena-kaurapaistos (L)

Torstai 28.3.

Hernekeittoa (m,g)

-sipulia ja sinappia

Lihapyöryköitä (m,g)

Paahdettua kanaa (m,g)

-kermainen palvilammaskastike (l,g)

Kermaperunat (l,g)

Paahdetuttuja punajuuria (m,g)

Jälkiruoaksi pannukakkua (L), hilloa ja kermavaahtoa

Toivotamme kaikille rauhaisaa pääsiäistä. Tapaamme taas lounaan merkeissä tiistaina 2.4.