MakuPata
Ma - Pe klo 10:30 - 13:30 (14:00)
Valmistamme ruoat tuoreista raaka- aineista ravintolan omassa keittiössä.
Lounaspöytään sisältyvät: runsas salaattipöytä, päivittäin vaihtuvat lämpimät ruuat, itse leivottua leipää, ruokajuomat, kahvi ja tee sekä jälkiruoka.
Maanantai 25.3.
Savulohipastaa (L)
Lihapullia (m,g)
-yrttistä tomaatatattikastiketta (m,g)
Perunamuusia (l,g)
Paahdettua paprikaa ja kesäkurpitsaa (m,g)
Ananasrahkaa (l,g)
Tiistai 26.3.
Kreikkalaista salaattia (l,g)
Nyhtöpossua "bbq" (m,g)
-barbequemajononeesi (m,g)
Lohkoperunoita (m,g)
Kasviksia rakuunalla maustettuna (m,g)
Mustikkapiirakkaa (L) ja vaniljakermaa (l,g)
Keskiviikko 27.3.
Kermaista lohikeittoa (L, G)
Kanaa juustokastikeella (l,g)
Makkaralajitelma
-minibradfusteja
-grillimakkaraa
-ryynimakkaraa
Porkkana-kaalipaistos (l,g)
Paistettuja perunoita (l,g)
Omena-kaurapaistos (L)
Torstai 28.3.
Hernekeittoa (m,g)
-sipulia ja sinappia
Lihapyöryköitä (m,g)
Paahdettua kanaa (m,g)
-kermainen palvilammaskastike (l,g)
Kermaperunat (l,g)
Paahdetuttuja punajuuria (m,g)
Jälkiruoaksi pannukakkua (L), hilloa ja kermavaahtoa
Toivotamme kaikille rauhaisaa pääsiäistä. Tapaamme taas lounaan merkeissä tiistaina 2.4.